קניית דירה

השאלה: אני ובעלי מתכננים בע´´ה לקנות דירה.
בעיקבות כך יש ביננו הרבה חילוקי דעות ומריבות כי הוא סגור על איזה שהיא דירה שאני לא אהיה מאושרת שם כי אני ממש לא אוהבת את האיזור והמבנה בכלל..
בעלי מאוד מתעקש על הדירה הזאת.
אני פונה בבקשה שתייעצו לי אם כדאי להיות עקשנית בדבר כזה שהרי אני הולכת לגדל שם את ילדי כל חיי או לוותר לו..
תודה רבה!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 9:31:15 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אי אפשר לייעץ בשאלה שהפרטים עליה חסויים, דהיינו השאלה מה הבעיות ששם האם הם נוראיות האם הבעיות הן של יופי או של חברה וכדו´, כמו כן ויתור הוא תמיד טוב, אבל צריך לדעת האם הויתור יחזיק מעמד, דהיינו אם כעת אדם מוותר (וזה טוב, כחלק מהתכונות הטובות של אדם שהוא מוותר) אולם אם לאחר מכן כל ימי חייכים יהיו חיכוכים בנושא הדירה, יתכן שהויתור הוא טוב לזמן קצר ורע לזמן ארוך. על כן לייעוץ צריך להכיר את האדם את הדירה ורק לאחר מכן לתת את העצה הנכונה. על כן נראה לי שעליכם לפנות לאדם קרוב יותר אליכם שמכיר אתכם, וכדאי אם אפשר שגם ידע את נתוני הדירה, ורק לאחר מכן להחליט באיזה דרך ללכת.

כתיבה וחתימה טובה