חלום על קרוב שמת

השאלה: שלום.
אתמול בלילה חלמתי חלום ובו קרוב מדרגה ראשונה שלי נפטר. בחלום לא ידעתי איך הוא בדיוק נפטר ולא ראיתי אותו מת, אבל "ידעתי" שהוא נפטר. בסוף החלום נכנסתי לחדר בו הוא שכב, ולפתע הוא זז, הסתכל עליי בעיניים פעורות והבנתי שהוא חי (או חזר לחיים, לא ברור), והתעוררתי בבעתה כשאני צועק את שמו.

אני לרוב לא זוכר חלומות שחלמתי ואני גם לרוב לא חולם חלומות רעים. מה החלום הזה יכול לומר?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 9:23:58 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

הקב"ה יהפוך אי"ה את כל החלומות לטוב, וכשם שראיתי את ההתעוררות כן תזכה לראות רק טוב.