השבת אבדה

השאלה: מצאתי בחנות שלי לפני כשלושה חודשים תכשיט יקר ערך.ועד היום אף אחד לא בא לבקש אותו.יש לציין שלתכשיט אין סימן ספציפי שאפשר להבחין שזה מאוד אישי זהוא תכשיט כמו כל תכשיט.האם אני חייב לפרסם את דבר התכשיט או שזה שייך לי?מעוניין בהדרכה מה לעשות.
תודה לכבוד ברב.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 10:29:16 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם זהו תכשיט שאין עליו כל סימן וכמו כן אין בו צורת מקום (הנחה) וכדו´, אזי החפץ שלך, אולם אני לא חושב שיש דבר כזה, ועל כן נראה שצריך לפרסם במקום שנאבד (לפחות מספר פעמים).