הריון

השאלה: שלום רב,
יש לאשתי ולי מחלוקת, אנחנו נשואים 5 שנים ויש לנו שני ילדים הבכור בן 4.5 והבת בת 2.3 ואישתי אומרת כשבתי תיהיה בת 5 אז נחשוב על עוד אחד,כרגע אנו לא מסודרים כלכלית
מה הרב אומר?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 10:11:39 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

קראנו השבת בקהלת "ולערב אל תנח ידך" שאין אתה יודע איזה יכשר, ומכאן שאין מקום לעשות חשבונות כלכליים בגידול ילדים. אולם מאידך אין לזלזל בדברי האשה שהרי יתכן והיא מרגשת דבר מה, ועל כן בנושא עדין כזה יש לגשת לרב שמכיר אתכם ויכול לנתח את הבעיה בצורה עניינית יותר ולתת לכם עצה עמוקה יותר מאשר בדואר.

מועדים לשמחה