הייתי מעוניין בחוברת או בדיסק הלכה למעשה בנושא נטע רבעי ושאר מצוות התלויות בארץ

השאלה:

יש לי שני עצי פרי ננסים. בעז"ה לקראת ט"ו בשבט הקרוב ייגמרו לי שלוש שנות ערלה ואכנס לשנה הרביעית. הייתי מעוניין בחוברת או בדיסק הלכה למעשה החל מנטע רבעי איך וכמה ומתי מפרישים וכו. מעוניין גם ברמה למבוגר וגם כחינוך לילדים.

התשובה

רבני מכון התורה והארץ | ח' סיון תשע"ו 10:40

ניתן לרכוש במכון התורה וארץ את הספר 'הלכות הארץ' קיצור הלכות המצוות התלויות בארץ  הנוהגות בבית ובגינה הפרטית.

כמו כן ניתן למצוא באתר המכון מאמרים ובירורים בנושא זה