שמועות על בעיה במצות מחברה מסויימת

השאלה: מועדים לשמחה,
קרובים שהיו אצלנו בסעודת החג לא אכלו מהמצות, ונזכרתי תוך כדי שיש שמועות על בעיות כשרות במפעל המצות הספציפי הזה. אני בכוונה לא מזכיר את שם המפעל (זה רלוונטי?), אבל לדעתי השמועות קיימות כבר שנים רבות.
איך מתייחסים לזה?
אני קניתי אחרי שבדקתי שהכשרות היא של רבנות י-ם, הכשר שאני סומך עליו. האם יש מקום לחשוש?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/15/2013 3:13:15 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם אתה סומך על הרבנות נותנת הכשרות אין לך מה לעשות יותר, אלא לבדוק האם אמנם הרבנות הנ"ל משגיחה שם היטב. (כדאי לדבר עם המשגיח במקום).

חג כשר ושמח