התשובה
מרגע שהמטבח כשר אין להכניס לו חמץ בכל צורה שהיא גם לא
לאכסן במקרר. אפשר להשתמש בחומרי מזון כשרים לפסח ולאוכלם עם
לחם מחוץ למטבח.
בהרבה בתים מתחילים את הבישול לליל הסדר כמה ימים לפני
פסח. אבל בדר"כ ממשיכים לאכול חמץ בחדר או אחר או במרפסת
וממשיכים לאחסן מזון שמשתמשים בו לסעודות החמץ, במקרר שבמטבח.
ממה צריכים להזהר במעבר מהחמץ לכשר לפסח לגבי כניסת
ילדים וכניסה למטבח לבישול?
מרגע שהמטבח כשר אין להכניס לו חמץ בכל צורה שהיא גם לא
לאכסן במקרר. אפשר להשתמש בחומרי מזון כשרים לפסח ולאוכלם עם
לחם מחוץ למטבח.