דופן הסוכה

השאלה: בע"ה
הכנתי עמודים לסוכה,3 דפנות,דופן רביעת הינה קיר הבית.שאלתי מתייחסת לדופן שממול הקיר. אורך הסוכה הינו כ-6 מ´ מחולק לארבעה עמודים (.-.-.-.)המיוצבים בקרקע ומחוזקים לגדר בטון בגובה 60 ס"מ.גובה הסוכה הינו 3 מ´.
האם מותר לפרוש/למתוח בד בין העמודים (.-.), או חייב אני למתוח בד מעמוד ראשון לאחרון?
בברכת
גמר חתימה טובה.
יהודה וינגרטן

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/22/2013 1:17:19 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם הבינותי את שאלתך, הרי שאין צורך למתוח בד על כל העמודים, אלא אפשר לעשות בדים בדים, ובלבד שלא יהיה רווח ומרחק גדול בין הדפנות הללו.