תפילה אישית לקב''ה

השאלה: שלום!
אני כבר 5 חודשים בערך נוהג לאחר קריאת פרשיות התפילין, כשאני עוד עם התפילין עליי, להתפלל תפילה אישית לקב"ה ולבקש ממנו שיהיה לנו יום טוב ומלא בבשורות טובות וכ´ו וכ´ו... אני גם מודה לו על כל חסדיו ומספר שכמה כל יום האמונה שלי בו מתחזקת. תפילה שאורכה כמעט 2 דקות ביום...
שמעתי מחבר שיכול להיות שיש איסורים בכך לבקש את הבקשות שלי כל עוד התפילין עליי.
האם באמת יש איסורים בכך או שמותר לבקש בקשות מהקב"ה ולהתפלל אליו אחרי קריאת שחרית או פרשיות התפילין כל עוד התפילין עליי?
אשמח לתשובה במהרה.
תודה,
אבישי.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 10:19:43 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין בכך כל חשש, ואדרבא מהות התפילה היא הקשר הישיר שבין הבורא כל יכול ובין אדם שהוא כחרס הנשבר, והקשר הזה הוא עיקר התפילה, על כן אשריך שאתה מסוגל לכך ומרבה בתפילה שהיא רחמים ולא קבע, המשך בתפילותך ובקשתך, אבל כל זה לאחר התפילה רגילה (פסוקי דזמרא, קריאת שמע ושמונה עשרה וכו).