תיקון הנשמה אפשרי?

השאלה: בס"ד

שלום כבוד הרב יש לי כמה שאלות שלא כשורות אחת לשניה .
אחד איך אני יחולה לתקן את הנשמה שלי שכול כך ארסתי אותה ואים זה אפשרי בכלל?.

שתיים מה אפשר לעסות עם זיכרונות שלא ראוים לבת ישראל איך אפשר לאשכיך אותם ואיים זה אפשרי?.

שלוש ואם אירצה ה´ השנה אני ממש רוצה לימצוא את הזיבוג שלי איך אני יודעת עם זה הנכון הוא שלא?.

תודה רבה ושנה טובה וחתימה טובה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 12:39:27 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

א. תמיד אפשר לתקן על ידי תשובה ומעשים טובים. כיצד לעשות זאת יש למצוא אדם שידריך אותך, אולי רב במקום שלכם, או תלמיד חכם. אבל כל אדם יכול לעשות תשובה ולהתקדם.
ב. אי אפשר לשכוח זכרונות, אלא להפוך אותם לטובה, ולהכיר היכן הייתי והיכן את כעת. כיצד התקדמת במשך הזמן.
ג. זה נמצא בהרגשה, כאשר הזווג הוא אמיתי מרגישים את הקשר הפנימי שבינכם.

יהי רצון שתמצאי את זווגך הנכון והמתאים במהרה, והקב"ה ישלח לך עזרו מקודש.

כתיבה וחתימה טובה