תחינה לכלה

השאלה: שלום רב לכבוד הרב,
אני עומדת להינשא לבחיר ליבי ב-ב' בתמוז 2.7.03. הבנתי שביום החתונה ישנה תפילה הנקראת "תחינה לכלה", ושאפשר למצוא אותה באינטרנט.
לא הצלחתי למצוא אותה לא באינטרנט ולא בחנויות לתשמישי קדושה באזור מגוריי.
האם תוכלו לעזור לי למצוא את התפילה?
אילו עוד תפילות רצוי לומר ביום החתונה?
בשל קירבת תאריך החתונה אודה מאד באם תוכל לענות לי בהקדם האפשרי.
בברכה,
טלי

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/10/2013 9:20:16 PM
בס"ד

לטלי מזל טוב,

אפשר למצוא את התפילות לכלה, לחתן בספר חופת חתנים של הרב רפאל בן חזקיהו מילדולה עמ' לד, לה.
אם את לא מוצאת את התפילה תתקשרי אלי 054592356, ואשלח לך את התפילה בפקס'.

בברכת מזל טוב,

יואל פרידמן