ריקודי עם בשנת אבלות

השאלה: אני מנהלת חוג ריקודי עם לנשים בצפת - אני מארגנת לא המורה,גובה כספים ואחראית על הכל מסביב,במקביל גם רקדתי,את החוג הקמתי מתוך צורך נפשי לבריאות הנפש שלי.לצערי אימי נפטרה לפני שבועים ואנני יודעת מה לעשות, אני חייבת להמשיך לגבות כספים בחוג ולאט לאט גם לחזור לרקוד,אחרת מצבי הנפשי מתדרדר, אמרו לי שאם זה צורך נפשי והעו"ס לוחצת שאני חייבת לחזור אז יש מקום להקל .עלי לציין שבשבילי זה יותר מכדורים.אשמח לקבלת תשובה איך עלי לנהוג

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/10/2013 4:07:12 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם הריקוד הוא כפי המתואר בשאלה, אפשר לחזור לגביית כספים מיד, וכמו כן לנהל את כל העניין. לעניין ריקודים אם אפשר לדחות אחר חודש טוב ואם הדבר מאד קשה אפשר להתחיל מיד.