נושא מוסרי

השאלה: שלום רב ,
אני בת 30 נשואה כבר שנה ברוך ה´לפני מס ימים קיבלתי הצעת עבודה מעניינת מאישה שהיא נשואה למישהו שהיה חבר שלי בעבר ,
שתינו יודעות על כך ושתינו נמצאות במקומות אחרים בחיים , לאחרונה יש לי רגשות מצפון על הנושא מכיוון שהתחזקתי ואינני מעוניינת לדוש בעברי ואני מאמינה שביום חתונתי פתחתי בחיים חדשים , אני שואלת למעשה האם חל איסור הלכתי שאעבוד תחת אותה אישה או שהנושא הוא רק מוסרי ותלוי בי ?
האם יש בכך כל רע ?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/9/2013 7:06:38 PM

בס"ד

שלום וברכת ד´

זה נושא מוסרי בינכן, אין ההלכה מתערבת בשאלה זו, מלבד ההדרכה הכללית שאדם לא יתעסק עם מה שהיה בעבר ולא יהרהרו במי שהיו חברים בעבר.