נדרים

השאלה: כבוד הרב שלום,

לצערי הרב, לפני כמה שנים הייתי בסיטואציה לא פשוטה בכלל מבחינתי ולמיטב זכרוני נדרתי נדר (אני לא זוכר אם מלמלתי את זה לעצמי אבל בכל אופן לא בכל רם ולא בצעקות) ולצערי העוד יותר רב, לא קיימתי אותו במאה אחוז , ואני כבר תקופה ארוכה מסתובב עם מועקה גדולה בלב ואני פונה אלייך כבוד הרב בפרוס עלינו השנה החדשה ושיום כיפור בפתח לשאול מה לעשות (לעיתים אני חושב על זה ומתמלא זיעה קרה וזה יושב עליי ומציק לי ולא נותן מנוחה)?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/29/2013 7:31:13 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מכיוון שיש צורך לברר מספר פרטים, ואי אפשר לעשות התרת נדרים באינטרנט, על כן עליך לפנות לרב או ת"ח קרוב באזור מגוריך שיעשו התרת נדרים, לפחות כלפי העתיד. על העבר צריך עוד לדון כשיוודעו כל הפרטים, על כן במקרה שלך עליך לגשת לת"ח קרוב שייעזור לך.

חתימה טובה