מדוע אתם לא מפרסמים את התגובות שלי?

השאלה: לכבוד הרב עמיחי שלום,

- לשיקולכם אם אתם רוצים לפרסם את השאלה באתר -

ברצוני להעלות נושא שמאוד מפריע לי.

כבר כמה פעמים שאני קוראת שאלות ששואלים את כבוד הרב והרב עונה ואז עולה לי שאלות בעקבות התשובה שניתנה.

רק פעם אחת השאלה שלי התפרסמה בתוך התגובות ונענתה עליה.
כל שאר הפעמים השאלות שלי, שבאו ממקום תמים, לא נענו בכלל, ואני נשארתי בלי מענה.

לא רק שלא קבלתי מענה לשאלות שלי, אלא גם נפגעתי מאוד שהרב החליט שלא לפרסם ולהתעלם לגמרי מהשאלות שלי.

אני לא חושבת שזה קשור לבעיה טכנית כי כאשר אני שולחת, באותו דרך, לרבנים אחרים באתר, הם מעלים את התגובות שלי וכשיש צורך עונים עליהם גם כן.

כבר כמה פעמים שאני נפגעת מחדש ואני תמיד אומרת, אני אחכה אולי בפעם הבאה הרב כן יענה לי ושוב פעם אותו סיפור.

סתם חבל שככה הדברים מתנהלים...

כל טוב,

אחת שמקווה שבפעמים הבאות שיהיה לה שאלות היא תקבל עליהם מענה.

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 11:52:46 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אינני רואה את התגובות ואינני יודע אפילו איך קוראים אותם, כך שאני עונה רק על שאלות שמופיעות.