לעבור לבית ספר חילוני

השאלה: בס"ד
שלום כבוד הרב!
אני לומד בבית ספר דתי רק של בנים (ישיבה)ואבא שלי רוצה להעביר אותי לבית ספר חילוני כי לומודים שם מקצוע כי בבית הספר שלי לא מלמדים אותנו מקצוע.ואני לא רוצה בגלל שבית הספר מעורב וגם יש שם בנות בפריצות כנ"ל המורות. ולפעמים אבא שלי מתעצבן עלי שאני לא רוצה ללכת ולפעמים הוא גם מצתער על זה.
מה עלי לעשות?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/10/2013 3:45:07 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

שהקב"ה יתן לך כח להמשיך בדרך שבה אתה הולך. הייתי מציע לך שתפנה אל אביך יפה ותציע לו לבא לרב בית הספר שבו אתה לומד, או רב שכונה שלכם. על מנת שתתייעצו יחד היכן תלמד שנה הבאה, ואי"ה יקבל אביך את דעתם.

צום החמישי לששון ושמחה