לימודים במקום לא דתי...

השאלה: שלום לכבוד הרב.....ותודה רבה על התשובות!

אני עשיתי שירות לאומי בשדרות,וכיום אני לומדת במכללת ספיר(אני עושה מכינה להשלמת בגריות)
ובעז"ה שנה הבאה אני מתחילה לימודים,מצד אחד אני כבר יודעת מה אני רוצה ללמוד(עבודה סוצאלית)ובגלל שעשיתי מכינה בספיר,אז יש עדיפות גבוה להתקבל לשם...

רציתי לשאול אם עדיף לא ללמוד במכללה שהיא לא דתית?
ולא בכל המכללות הדתיות יש עבודה סוצאלית...

אני חייבת לציין שבמקור אני גרה בבתים,ונשארתי לגור בשדרות כי אי אפשר להתנתק ממקום כ"כ מדהים ומיוחד!!!!

ולכן אני גם רוצה להמשיך לגור בשדרות,וזאת אחת הסיבות שאני גם מתלבטת אם ללמוד במכללת ספיר...

אשמח לתשובה,תודה רבה ובשורות טובות לכל עמ"י!

אלמנש סנבטה!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/9/2013 9:08:39 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מכללה דתית ולא דתית איננה שאלה בגיל זה, נראה שאם את בנויה היטב ואת ממשיכה ללכת לשיעורי תורה, אין חשש לפגיעה. אולם אם עדיין דרכך איננה ברורה לך אזי כדאי להבנות יותר על ידי מדרשות וכדו´ ואז לגשת ללמוד.