כללי

השאלה: שיחקתי כדורסל עם כמה חברים וזה ובטעות קרעתי לאחד מהאנשים ששיחק כדורסל את השרשת בלי כוונה עכשיו השאלה אם אני צריך לקנות לו שרשרשת חדשה או לשלם לו חצי הוא אומר שהשרשת עולה 50 ש´´ח הוא לא רצה שאני יביא לו בהתחלה אבל התעקשתי בגלל שלא נעים שקרעתי לו אז אני צריך לשלם לו חצי או הכל או משהו אחר?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 1:35:52 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין חובה לשלם על כך, כיוון שהמשחק היה ברשות ושניכם ידעתם שאתם יכולים להפגע, ועל דעת כן הלכתם לשחק.
אם אתה רוצה אתה יכול להשתתף אתו וזה יהיה יפה מצדך אבל אינך חייב בכך.