כללי

השאלה: שלום

בשבת אני יכול להחליף בגדים חופשי?
כרגע אני משתמש בזוג אחד לכל השבת

אפשר להתשזף בשבת (במרפסת מול השמש להיות ללמוד תורה) גם אם מגיעים למצב של זיעה

אפשר בבקשה המלצה ללימוד היומי שלי תבנה לי תבנית למידה מהם הקטגוריות ששכחתי כרגע יש לי בראש אמונה,מוסר,הלכה
יש עוד משהו?

אשמח להמלצה לגבי ספר שמפרש טוב וברור את פרשיות השבוע

כל טוב

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 1:34:48 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

א. אפשר להחליף בגדים בשבת, כשהם לצורך השבת.
ב. אפשר.
ג. הלימוד היומי צריך לכלול תורה שבכתב (חומש פרשת שבוע). מעט נביא (פרק אחד או שניים), משנה או גמרא (כל אחד לפי יכולתו), סימן אחד במשנה ברורה או כף החיים (אשכנזים או ספרדים). קצת מספר מוסר (שמירת הלשון וכדו´) ואמונה (אם אפשר כדאי ללמוד ספר הכוזרי).