כללי

השאלה: שלום, יש לי 2 שאלות:

- אני מאוד צמאה לדעת וללמוד על תורתנו, אך אני זקוקה להכוונה- האם בנות יכולות ללמוד תורה? ממה להתחיל? מה יותר מומלץ/עדיף לקרוא וללמוד?

-יש לי שאלות רבות בנוגע לדת ליהדות ולקיומנו בעולם, דברים רבים שמאוד מסקרנים אותי וגורמים לי להרבה בלבול וחוסר מנוחה- היכן אוכל למצוא את התשובות לכל שאלותיי הרבות?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 7:17:56 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לפי השאלות שהעלת נראה שאת רוצה ללמוד את הנושא היטב ולעומק. פעולה זו יכולה להעשות רק במדרשות שמתעסקות בכך. על כן את יכולה לפנות למכון אורה בירושלים. מדרשת גבעת ושינגטון ועוד מדרשות לבנות.