כיסוי ראש

השאלה: לצערי, עכשיו אני גרושה. עד עכשיו אני כיסיתי את הראש. ואני ממשיכה לעשות זאות. רק שלאחרונה שמעתי ממספר אנשים שאם אני גרושה, אני צריכה להסיר את הכיסוי ראש בגלל שאם רואים אותי עם כיסוי ראש, אזאי כולם יחשבו שאני עדיין נשואה וכאילו אני חוסמת לעצמי אפשרויות להינשא שוב.
השאלה : האם מה שאומרים נכון או מה שאני עושה (להמשיך עם כיסוי ראש ) ?
בתודה ובברכה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 3:50:13 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מה שאת עושה הוא הנכון, אמנם אפשר ללכת עם כסוי ראש לא בולט, דהיינו פאה ולהקל בכך כדי שתוכלי למצוא זווג מהר יותר.