יום פטירתו של משה רבנ

השאלה: שלום
כיצד יכול להיות מצב שמשה רבנו נולד ונפטר בז באדר?
חתן בר מצווה נכנס לעול המצוות בגיל 13 ויום שזה תאריך הלידה של חתן בר המצוה .
כתוב בספר דברים משה רבנו מעיד על כך " בן מאה ועשרים שנה אנוכי היום לא אוכל עוד לצאת ולבוא"
מהכתוב אני למד כי משה רבנו אמר את דברו זה ביום ו באדר . אם נחשב את יום הפטירה ויום הלידה ב ז באדר יוצא מכך שמשה רבנו נפטר בגיל 120 ויום. הכיצד?
בעבר שאלתי שאלה זו ולא קיבלתי תשובה האם יש נושאים שהאר לא משיב עלהם?
בברכה
רפאל זבולון

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 7:06:25 PM
גולש/ת יקרה שלום,
לצערנו בשל עמוס רב על הרבנים המשיבים,שאלתך לא נענתנה בפרז הזמן הסביר ..
אנו מתנצלים על כך,
אך `מה שהלב חושק הזמן עושק`

באם שאלתך טרם באה לידי פתרון, אנו ממליצים לך לשוב ולהפנות את שאלתך באמצעות מערכת השות.
בברכה,
צוות כיפה