חלום בליל ערב יוה´´כ

השאלה: כבוד הרב,שלום וחתימה טובה בע"ה!

בן דוד שלי נהרג לפני כ-3 שנים בתאונת דרכים. (שהוא לא היה אשם בה!).
אני חולמת לעיתים די רחוקות את אותו החלום-שהוא חוזר אלינו ממקום רחוק ותמיד הוא יפה,כמו הפעם האחרונה שראיתי אותו.!
רק שבערב ליל יוה"כ (בלילה שבין רביעי לחמישי) חלמתי את אותו החלום-שהוא חוזר אלינו מאיזה מקום מלווה בשוטרים(אם אני לא טועה)ואז מישהו שואל אותו "איפה הציציות שלך?"והוא מראה להם את הציציות!!כביכול בתור הוכחה!והוא היה עם כיפה לבנה.
אני בטוחה שיש לחלום הזה משמעות,אם כן אני אשמח שתסבירו לי על החלום..

תודה ושבת שלום!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/10/2013 2:46:08 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם את דואגת מאותו החלום שראית הרי שיש ללכת לפני ג´ שיעשו הטבת חלום, ואי"ה הכל יבוא על מקומו בשלום.