חטא עם גבר נשוי

השאלה: כבוד הרב שלום.
ראשית, אשמח מאוד אם שאלתי לא תפורסם באתר מפני שהיא אישית ואיני מרגישה בנוח עם מעשי.
איני בקיאה במיוחד בהלכות ואשמח לקבל תשובה מפורטת מה עלי לעשות וכיצד ניתן לכפר (ואם בכלל) על מעשה נורא זה.
היה לי חבר במשך 3 שנים שכמעט עמדנו להנשא ובסוף נפרדנו. הוא נישא למישהי כעבור מס´ חודשים ולאחר כמה חודשים מיום נישואיו נפגשנו. המטרה הייתה כביכול רק לדבר אך לבסוף מעדנו גם למגע. (שלא נגרר יתר על המידה, אך בכל זאת קרה). מאז אני מיוסרת ומתקשה לשאת את העוון הזה עימי. מימי לא עשיתי מעשה כזה ותמיד ראיתי אותו בחומרה רבה. כיצד אוכל להיגמל מיסוריי ולנסות איכשהו לכפר על מעשה זה?
תודה רבה וגמר חתימה טובה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/10/2013 2:58:49 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

העצה לכך איננה יסורים אלא לעשות פעולות בכיוון הנכון, דהיינו לפעול לשמירת הטהרה בעם ישראל, להרבות בהפצת נושא הקדושה במשפחה, על ידי שחות, קלטות וכדו´, וכאשר אדם מתקן את מה שעשה זאת היא התשובה הטובה ביותר. ואז הייסורים יהפכו בע"ה לשמחה וקדושה.