חוששת שקראתי בטעות מחוברת מידע של יהודים משיחיים

השאלה: שבוע טוב,
קיבלתי לתיבת הדואר שלי במהלך השבוע שחלף חוברת שכותרתה "מידע חשוב לכל אזרחי ישראל - מה שיקרה בעתיד הקרוב והבשורות הטובות".
לא התעמקתי באותו רגע מי הפיץ חוברת זו או למי היא שייכת. עיינתי בה מעט בשבת ועלה בי החשש שהיא שייכת לתנועת יהודים משיחיים. מיד כמובן שסגרתי אותה כדי לא להמשיך לקרוא דברים אלה.
חוברת זו מופצת מטעם גוף הנקרא "תקוות ישראל" ומאוחר יותר שמתי לב כי יש בפנים גם חלקים מתורגמים מהברית החדשה!

לסיכומו של דבר, ממש הזדעזעתי מהנ"ל ורציתי לשאול מה עליי לעשות. כמובן שאני לא מאמינה ולו לרגע למעט הדברים שכן קראתי, האם יש צורך לתקן את מעשיי איכשהו ואם כן אז כיצד??
ובקשר לחוברת מה יש לעשות בה? להשליך? לגנוז, מחשש שיש בה פסוקים מהתנ"ך?

תודה רבה מראש על כל תשובה ושבוע טוב,
יעל.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 2:35:18 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

התיקון הוא לשרוף את החוברת, כמו כן אם אפשר להזהיר את השכנות והידידות שיזהרו ויתרחקו מחוברות אלו. והיה זה שכרך.