הדרכה בעשה לך רב- דחוף!

השאלה: שלום!,

יש לי שאלה. אני בדילמה ומקווה שתוכלו לעזור לי. אני בת 20 חוזרת בתשובה כששנה וחצי . גיבשתי לעצמי סגנון חיים מסוים. אני מחפשת רב שיתאים להשקפת חיי ואני לא יודעת את מי לבחור. בתור רב הלכתי. רב רוחני ידוע לי מי הוא עבורי. אחד הרבנים של ישובי יש"ע. איך אוכל ללמוד על רבנים שאוכל לבחור את הרב המתאים לי?. יש אתר שמדבר על הרבנים וכ'ו?
בתודה מראש

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/10/2013 9:14:09 PM
בס"ד

שלום לך,

אני מציע לך לפנות לרב הגאון יעקב אריאל שליט"א, רבה של רמת גן. תוכלי לשאול אותו את כל השאלות בהלכה שעל לבך. יש לו אתר באנטרנט, ואפשר לשאול גם דרך האתר.

אתר הרב יעקב אריאל: www.haravariel.org

בכל טוב ובברכת התורה והארץ,

יואל פרידמן

אתר מכון התורה והארץ: