ביקור בבית העלמין

השאלה: שלום רב,
אני בת ציונה קזנוביץ בת סאניה קויפמן, בת 26 ואבי נפטר לפני כ 5 שנים.
הבנתי על פי קריאתי באתר זה כי מומלץ שאשה לא תלך לבית קברות, אך כשאני לא הולכת לבית קברות מלבד באזכרה, אני חולמת על אבי שהוא כועס עליי, וגם מרגישה לא טוב עם זה. ולכן אבקש לקבל מידע מהם הזמנים הנכונים ללכת לבית קברות, אם הבנתי נכון אז לפני החגים אבל האם יש מועדים מדויקים יותר שמותר ו/או אסור?
מה גם שאחיי לא ממש מגיעים לבקר את אבי בבית הקברות ולא משפחתו הקרובה של אבי אחים ואימו. ולכן הדבר שאני ואימי חשות זה לבוא ולבקר וכך אנו מרגישות הרבה יותר טוב עם עצמנו.
לתשובתכם אודה.
גמר חתימה טובה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 4:56:52 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אפשר ללכת בערב יום כיפור. ולאחר מכן עד אחר החגים לא הולכים.

חתימה טובה