בהריון

השאלה:

שלום,
אני ב"ה בהריון ועוד לא יודעת מה יש לי בבטן. אני נורא מתחברת לשם הלל או הללי - האם זה שם מתאים לבת? (בהנחה שזו תהיה בת).
השאלה השניה שלי היא כזאת...הייתי בהריון בעבר ועברתי הפלה בשבוע מאוד מתקדם ולכן כבר היה לי שם בשבילו (מיכאל) - מאחר ולא קראנו לו רשמית כך, האם מותר לי לקרוא לתינוק הבא שייוולד לי ב"ה בשם הזה או בתור שם שני? בעלי קצת מתנגד כי זה מזכיר לו את העובר הראשון...מה עלי לעשות? יש לי התחברות חזקה לשם מבפנים אם זה הולך להיות בן.

תודה רבה:)

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 7:39:50 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

נראה שכדאי להמתין ולא להחליט כעת על שמות, אי"ה בסביבות זמן הלידה כדאי יהיה לחשוב על שמות, יש פעמים שזמן הלידה והמאורעות משפיעים, על כן לא כדאי להעסיק את המחשבות בדברים אלו, אלא כיצד לחזק ולשכלל את אמונת הוולד, ואת בריאותו הגופנית.

בהצלחה