אשה ששכבה עם נוכרי

השאלה: אשה ששכבה עם נוכרי מה החובות שבאו עליה ואך יש עליה לתקן זאת מה אומרת על זה התורה הגמרא ואם יש מהקבלה ענין של נשמה שניקשרת לנוכרי ככלב?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 4:43:06 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

החובה עליה לעשות תשובה: בחרטה גמורה, בעזיבת החטא, בוידוי, בקבלה לעתיד שלא תחזור לזה החטא עוד. בד"כ יש כאן עוד דברים כגון נדות וכדו´, ולכן התשובה חייבת להיות גמורה, ואם אפשר צריך גם להתענות על כך, כל אחת כפי יכולתה (לא להרבות), וללמוד הרבה הלכות טומאה וטהרה, ואם היא נשואה לחזור היטב על דיני טהרת המשפחה.

מועדים לשמחה