התשובה
א. תנור לחמם חצי שעה בשיא החום לפני שימוש מחדש.
ב. מיקרוגל לחמם את האוכל שלך בשני כלים (החיצוני שקית נילון) אטומים. השקית קשורה.
ג. כיור ליחד סקוטש לחלבי ולבשרי ולהוסיף רשתות על קרקעית הכיור לחלבי ולבשרי.
ד. כלי אכילה - צלחת כף מזלג וכוסות אי"צ להכשיר. סכינים המשמשים לחיתוך בשר כדאי לערות רותחים ולסמן.
ה. ליחד כלי בישול וטיגון מערכת לחלבי ומערכת לבשרי הכוללת את הסירים והמכסים כפות ערבוב וכד'. סירים ישנים כדאי להגעיל.
ו. תבניות אפיה וכד' כדאי להשתמש בחד פעמיות.
בקשר לחששך מעלבונם, תסביר שברצונך לישר קו מכאן ולהבא כיון שאינך יודע מה היה לפניהם ולמה השתמשו בכל הכלים.