מגורים בבית שעבדו בו עבודה זרה

השאלה: אנחנו מתגוררים בחוץ לארץ ורוצים לשכור בית, מצאנו בית לשכור מגוי הודי שהתברר כי את אחד החדרים הוא הפך לבית תפילה כלומר ב100% הוא עובד שם עבודה זרה שם שם פסלים ומקטיר קטורת. האם מותר לגור בבית הזה בשכירות? האם מותר לקנות בית כזה?
מה קורה עם בתים אחרים של הודים? (היום אנחנו יודעים שכולם מקדישים מקום בבית לע"ז)

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/15/2013 5:50:35 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין איסור. בכל מקרה צריך לחנוך את הבית בדברי תורה, ובכך לא ישאר זכר לעבודה זרה שהייתה במקום.