התשובה
איני מכיר "מנות חמות" על סוגיהן השונים.
עכ"פ רק אם כל המוצרים בתוך האבקה ושאר החומרים כבר בושלו
בישול מלא, מותר לערות עליהם מים רותחים בשבת.
אם יש שם אבקות כמו כמו אבקת תפ"וא שהוספת המים מגבלת אותן
אסור להוסיף להן מים בשבת
אם יש שם דברים שרק נאפו אסור לערות עליו מים רותחים ולא
להוסיפם לכלי שני שחומו יותר מיד סולדת. כמו"כ אם יש שם תבלינים
שלא בושלו אסור בכלל לשים עליהם מים בשבת מפני שהם מקלי
הבישול. הלכות אלו נוהגות הן בספרדים והן באשכנזים.