תשעת הימים

השאלה: שלום רב,אני נגן חתונות ומזה אני מתפרנס,אני רוצה לטוס לחו"ל לצורך מנוחה,ותשעת הימים זה הזמן הפנוי היחיד שיש לי,מנוחה זו מאוד נחוצה לי מכיוון שבכל ימי השנה אני עובד ויש עלי עומס רב,מכיוון שבתשעת הימים אין חתונות זה הזמן היחידי שיש לי לצורך מנוחה,רציתי לדעת מה אני יכול לעשות?בתודה מראש.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/6/2013 12:15:15 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אתה יכול לנסוע לחופש, לנוח לטייל, אולם לעניין רחצה של תענוג אין לעשות בימים אלו, כמו כן אין לאכול בשר ולשתות יין.

חופשה מועילה