תשעת הימים שבוע שחל בו דחוף!!

השאלה: שלום כבוד הרב, שאלתי היא בנושא תשעת ימים:
אני מדריכה כחלק מהשירות לאומי כל החופש בקיטנה של ילדים כיתות א´-ז´ (כל הילדים בקיטנה הם אתיופים) לקיטנה אין שום קשר עם דת אין תפילות הבריכות מעורבות וכו´ ולכן גם בתשעת הימים הקיטנה פועלת כרגיל שאלתי היא מה עלי לעשות בשבוע שחל בו כיוון שאני מדריכה של קבוצה לבד ויש לנו פעילויות למשל שאנחנו רואים סרט פעילויות ריקוד וכו´ (אין בריכות השבוע) אין באפשרותי לא להגיע להדריך בקיטנה השבוע לכן רציתי לדעת כיצד עלי לנהוג??
תודה מראש אשמח לקבל תשובה בהקדם.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 1:28:19 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

פעילויות של רקוד ושירה אין לעשות, שירה כרקע במשך היום אפשר לשמוע. (בריכה ורחצה כתבת שאין). שאר הפעילויות ביחוד לילדים אלו הרי זה הצלה ברורה.