תוכנות צרובות

השאלה: שלום הרב,
האם יש בעיה הלכתית בעבודה על תוכנות שהותקנו במחשב בדרכים לא חוקיות (כמו שירים שנצרבים), כגון: שהועתקו, נצרבו, נלקחו מהאינטרנט וכד´, וכל זה באופן שאסור ע"פ חוק מכיוון שלא נרכשו מהחברה המייצרת אותן.
השאלה היא לגבי עבודה במקומות שמעסיקים אותי (אין לי עסק פרטי)ובמקומות העבודה שלי תפקידי הוא לעסוק בגרפיקה על תוכנות שיתכן שהותקנו במחשב באופן לא חוקי במקום העבודה.
כרגע אני מחפשת עבודה וזה נחוץ לי לדעת אם זה משהו שמגביל אותי.

בברכה ותודה רבה!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 2:23:15 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם התוכנות הועתקו מאינטרנט אפשר להשתמש בהם.