שימוש בנטלה

השאלה: בס"ד
האם מותר להשתמש בנטלה לשימושים יומיומים? התזת מים, לשים סכו"ם לייבוש וכו´?
תודה רבה!

התשובה

הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 2:16:16 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אפשר לעשות בנטלה כל שימוש.