צניעות

השאלה: רציתי לשאול האם מותר לזוג חברים רווקים לישון יחד נגיד שתי בנות ובן בחדרים נפרדים

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 12:16:16 AM
שלום לך וברכת ד´

לגבי שתי בנות ובן בחדרים נפרדים הדבר אסור, אמנם יש מחלוקת לעניין איש אחד וג´ נשים האם יש היתר, ורוב האחרונים אוסרים אפילו באיש אחד וג´ נשים (עיין אוצר הפוסקים אבן העזר סי´ כב סעי´ ה אות כו ס"ק ב). על כן אין כל היתר אפילו בחדרים נפרדים שהרי האנשים יוצאים למקלחת ושרותים משותפים דבר שיכול לגרום לפגישות ומגעים אסורים. על כן יטהר וישמר אדם מכל חשש גלוי עריות, והקב"ה ישלם שכרו בכפלים.

כתיבה וחתימה טובה