פסקי הרב אריאל באתר

השאלה:

לאחרונה שמעתי ממקורות יודעי דבר, שהעונה על התשובות הנ"ל אינו הרב יעקב אריאל שליט"א אלא רבנים באי כוחו. האם דבר זה נכון?
האם הרב אריאל שליט"א אינו עובר כלל על השו"ת?
האם אין צורך לפרסם זאת לרבים בכדי שידעו שאין אלו תשובותיו של הרב אריאל שליט"א.
אני מרבה לצטט בשיעורים את פסקיו של הרב אריאל ממה שאני קורא בשו"ת זה. האם אני יכול להמשיך לעשות כך?

אשמח לתשובה מהירה בעניין.

התשובה

הרב יעקב אריאל |

מפאת קוצר זמני, הנני נעזר ע"י רבנים אחרים, אולם כל התשובות ללא יוצא מן הכלל עוברות דרכי, והגימור שלהן כפי שהן מופיעות באתר נעשה על ידי. ועל כן אתה יכול להמשיך ולצטט כיון שכל הפסקים יצאו ממני.