הריון ראשון

השאלה: שלום כבוד הרב,

אני בהריון ראשון ברוך השם! ועד כה הרופא אמר שהכל תקין,

הבעיה היא שהרבה אנשים שמו לב ובעצם "הסגרתי את עצמי " אני מרגישה ממש מפוחדת כי אני יודעת שזה לא בסדר..

אני קוראת 40 יום נשמת כל חי ופרקי תהילים,

ואני ממש מודאגת מטעות זו.מה עליי לעשות?

בברכה,

ויקי.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 2:08:56 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין כאן שאלה של הסגרה וגלוי, וכל מי שאינו מקפיד על כך גם לא יקפידו על כך.
על כן עצתי שתמשיכי להודות לקב"ה כל יום על החסד הגדול שגמל עמך בהיותך ב"ה בהריון, ואי"ה התינוק שיולד יהיה עבד נאמן לקב"ה. על כן המשיכי באמירת נשמת כל יום עד הלידה אי"ה, וכן פרקי תהילים על המשך הדרך, ושום מזיק ופגע לא יבוא באהלכם.

כתיבה וחתימה טובה