דין מוסר!!!

השאלה: אני יודע שיש את ההלכה הזאת של - מוסר, אבל ראיתי כתבה על חסידי ויזניץ שאחד מהם הלשין למשטרה על כל מיני חסידים שמעלימים מס, והם הרביצו לו ואיימיו להורגו משום דין מוסר (ואפילו בנו של האדמו"ר אמר שהוא מוסר).
ולכן שאלתי היא האם זה נקרא דין מוסר (כי הרי זה לא הלשנה לגויים)? וגם אם כן, האלימות מצדיקה את זה? ועוד הבן של האדמו"ר מעודד זאת!!!
הנה המקור של הסיפור: http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1046684.html תודה רבה!!!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 4:02:10 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מכיוון שאינני מאמין לכל סיפורי העיתונים, שהם מעוותים את המציאות (מידיעה אישית), על כן אינני חושב שראוי ואפשר להתייחס לנכתב על דף שמחר יעטפו בו דגים.

חג כשר ושמח