אירועים מעורבים

השאלה: שלום לכבוד הרב. האם מותר לאישה ללכת לאירוע בו יש ישיבה וריקודים מעורבים או רק ישיבה מעורבת? אם מותר, למה? ואם אסור למה אסור כי הלא אישה לא יכולה להיכשל במראות אסורים וכשהולכים לאירוע הולכים לכבד (אם זה את המשפחה ואם זה לשמח חתן וכלה וכיו"ב) אשמח לדעת מה ההלכה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 11:29:46 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

באופן כללי אשה אין בה דין ראיה אסורה, אולם אסור לה לבוא לידי הרהורים, ונראה שאם יש בארוע רק ישיבה מעורבת אין בכך איסור. ובייחוד שהולכים לדבר מצוה (תתן וכלה, משפחה).
יש שאלה אחרת לגבי ברכות במקום כזה, אבל הדיון כאן הוא על עצם ההליכה ולא נראה שיש לאסור.