התשובה
עדיף ללבן ליבון קל את המחבת ואח"כ להגעיל את כולו כולל הידית בב"א.
בטעות הוכנסה קצפת חלבית למחבת בשרית כאשר היה בה בצל מטוגן. המחבת לא היתה בת יומה (הפעם האחרונה שהיא ראתה בשר היתה מזמן).המחבת שימשה בעיקר לטיגון בשר בשמן. כמו כן מיד לאחר הוספת הקצפת הופסק הבישול וכל התכולה הושלכה לפח.
האם הגעלה רגילה מספיקה להכשיר את המחבת? האם יש צורך להגעיל גם את הידית העשוייה פלסטיק?
עדיף ללבן ליבון קל את המחבת ואח"כ להגעיל את כולו כולל הידית בב"א.