התשובה
חותכים את הכבד שתי וערב מלמעלה ומלמטה, מולחים אותו מליחה
מועטת וצולים עם המלח, לפני שצולים אותו הסכין שחותכים בה קודם
הצליה תהיה מיוחדת לחיתוך בשר שאינו מוכשר. האש צריכה להיות
מתאימה לצליה, שלא תשרוף את הכבד אלא תצלה אותו. הצליה
בכמות הזמן שמכינה אותו לאכילה (מפסיק לטפטף דם והבשר מתרכך)
לאחר הצליה הבשר כשר, וניתן להורידו מהרשת בעזרת מזלג כשר.
הרשתות שבהן צולים את הכבד מעיקר הדין אינן טרפות מפני שהן
נשרפות באש הצליה, אבל רצוי ללבן את אתהרשת ע"י הנחתה על
האש לאחר הסרת הכבד ממנה עד שכל שאריות הכבד יישרפו (יש
כאן תוצאה נוספת: ניקוי הרשת) או לפחות לשוטפה.