התשובה
מצד ניצוק אין בעיה מכיון שניצוק הוא חיבור בין העליון לתחתון ואיננו פוסקים כך להלכה בבשר וחלב.
מצד אדים יש להיזהר, אולם אם המרחק ביניהם מספיק גדול כדי לתת לאדים להתפזר אי"צ להעביר את המים לכלי אחר קודם שפיכתם על הבשר.
האם יש בעיה להערות מים רותחים ממיחם סתמי/ חלבי לתוך תבשיל בשרי שעומד ע"ג האש ומצטמק?
תודה רבה!
מצד ניצוק אין בעיה מכיון שניצוק הוא חיבור בין העליון לתחתון ואיננו פוסקים כך להלכה בבשר וחלב.
מצד אדים יש להיזהר, אולם אם המרחק ביניהם מספיק גדול כדי לתת לאדים להתפזר אי"צ להעביר את המים לכלי אחר קודם שפיכתם על הבשר.