התשובה
בס"ד
שלום וברכת ד'
כל מקום שהוא פחות מ 16 מעלות אין בו התפתחות חרקים, כך שגם מקרר הוא כהקפאה ואין צורך לחוש.
אפשר להניח עד 24 שעות, אבל עדיף פחות וגם תלוי בחום היום.
בברכת התורה והארץ
הרב יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון
יש לי קמח מלא שנקנה טרי והיה בהקפאה, ומחוסר מקום הוא עבר למקרר למשך כמה ימים. האם ניתן להשתמש בו ללא ניפוי?
כמו כן, כמה זמן ניתן להשאיר קמח מלא בין הטחינה לבין ההקפאה?
בס"ד
שלום וברכת ד'
כל מקום שהוא פחות מ 16 מעלות אין בו התפתחות חרקים, כך שגם מקרר הוא כהקפאה ואין צורך לחוש.
אפשר להניח עד 24 שעות, אבל עדיף פחות וגם תלוי בחום היום.
בברכת התורה והארץ
הרב יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון