התשובה
אם הבנתי המדובר בשיבולת שועל טחונה לקמח. קמח זה צריך לשמור
סגור ובקירור כדי שלא יבואו אליו תולעים ןכד'. במידה ויש בו תולעים
צריך לנפותו בנפה שהתולעים אינן עוברות.
האם צריך ואם כן כיצד ניתן לבדוק שיבולת שועל מתולעים וחרקים?
(לגבי להציף במים,כי המים פוגמים באיכות האפיה)
אם הבנתי המדובר בשיבולת שועל טחונה לקמח. קמח זה צריך לשמור
סגור ובקירור כדי שלא יבואו אליו תולעים ןכד'. במידה ויש בו תולעים
צריך לנפותו בנפה שהתולעים אינן עוברות.