ראות נשים מציגות

השאלה:

בס"ד
שלום

א. האם מותר לבן לראות נשים מציגות? (כשהם, כמובן, מתלבשות צנוע ולא שרות וההצגה ראויה בתוכנה)
ב. מותר לגבר לשמוע אישה שרה בקלטת או דיסק ששמים לילדים קטנים? (שירי ילדים)

תודה רבה
ושבת שלום

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 1:34:05 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

ב. כל שירה שאיננו קול רגיל של אשה לא ברור שיש בו איסור, אבל ברור שאין זה ראוי, אלא א"כ לא יודעים מי שרה ומה שרה, אבל כשיודעים ונהנים יש להמנע.
א. לשמוע דקלום נראה שאפשר להקל (על פי מה שנכתב בסוגריים שבמכתב), אולם הצגה שבאה בד"כ להדגיש אברים מסוימים בגוף האשה או ריקודים אין זה מדרכי הצניעות ויש להמנע.