צניעות בגברים

השאלה: חבר שלי לא מצליח להבין איך אני שומר על הברית בצורה חזקה (למרות שאני לא באמת שווה משהו) והוא לא הבין איך נשים לא מעניינות אותי. בעקבות כך הוא בטוח שיש בי משהו שונה ובעיקר לגבי איבר המין שלי - הוא חושב שאצלי זה שונה משאר בני האדם. הסברתי לו שהעבודה היא בראש ושזה לא קשור בכלל לאיבר זה או אחר. אבל הוא מתעקש כבר תקופה מסויימת ורוצה לראות.
יכול להיות (ואני לא בטוח בכלל) שהלכתית מותר לראות אבל אני מסרב בכל תוקף להראות לו מסיבות שוודאי הרב יודע ובעיקר צניעות.
מה אני עושה כבוד הרב?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 12:56:48 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

תאמר לו שאתה נבדק אך ורק אצל הרופא ולא שום אדם אחר.
אינך חייב ואינך צריך ללכת לרופא.

צום החמישי לששון ולשמחה