לימודי רכיבה טיפולית

השאלה: שלום לרב!
אני שוקלת ללמוד בקורס רכיבה טיפולית, אבל חוששת שיש בעיה מבחינת צניעות כי מן הסתם הלימודים יהיו מעורבים, ויכול להיות בוחן גבר שיבחן אותי בסוף, ואז בכלל הוא חייב להסכל בעיון לבחון את הרכיבה שלי, וכו..
מבחינת הלבוש אין בעיה, אפשר לרכב עם חצאית אבל אני מרגישה שהרכיבה עצמה, התנועות והתזוזה על הסוס הם בעייתיות. האם לשם לימוד זה בסדר? ומה אם זו סתם רכיבה לכיף, בחוץ?
תודה רבה ויישר כח על העבודה פה!

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 3:13:40 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

רכיבה טפולית שהיא לצורכי רפואה של ילדים או נזקקים, נראה שלא גרועה מכל מקצוע רפואי, שאפשר להקל במדת האפשר, ואם הכל יעשה בצניעות, נראה שיש מקום להקל, כשם שמקילים בלמודי שחיה אם האשה לבושה כפי שצריך וכדו´.
ברור שלשם הכיף אין להקל.