בריכה מעורבת -דחוףף!

השאלה: בס"ד

שלום ברצוני לשאול שאלה
ואבקש בבקשה לענות עלייה מהר כי זה ביום רבעי ההזה! משפחתי הולכת לפארק המים של מעורב ואני רוצה מאוד מאוד ללכת איתם אבל השנה החלטתי שאני לא אלך למוערב ושהם ילכו אני ארגיש מבואסת אם אני לא אלך איתם ומצד שני זה שכר מאוד גדול ואני לא יודעת מה לעשות?!

ואם אני לא אלך והם הולכים ל5 ברכות השנה אז מותר לי ללכת לפחות לשתי בריכות והשאר לא ללכת
אשמח אם תענו לי עוד היום תודה על הכול
תודה מאוד מאוד ויום טוב!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 2:12:17 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

תחזקנה ידיך ואל תלכי לברכה מעורבת, תעשי קידוש השם גדול, ולבסוק גם ההורים ילכו לברכה לא מעורבת.

צום הרביעי לששון ולשמחה